Inhuur

INDIVIDUELE BEGELEIDING/PRIVELES

Je hebt bijvoorbeeld behoefte aan meer uitleg over een werk waar je thuis mee bezig bent. Of je wilt weten welke werken je het beste kunt laten zien tijdens je eerste expositie, dan is het fijn als je dit 1 op 1 kunt overleggen.  Je hebt een beperking waardoor het lastig is in een groep te functioneren, dan kun je gebruik maken van een priveles waarbij jij als enige een uur alle aandacht krijgt. Misschien wil je weten hoe je bepaalt wat je werken waard zijn? Je kunt een priveles zien als een verdieping op de cursus die je volgt. Je kunt ze ook los volgen, dus zonder een cursus.

De privelessen duren een uur per les en worden gegeven elke woensdagmiddag en avond vanaf 12 oktober. De tijden zijn: woensdagmiddag van 16.00 uur tot 17.00 uur, woensdagavond van 18.30 tot 19.30. In de schoolvakanties zijn er geen privelessen. De prijs is 21,95 per uur.

SCHOOLPROJECT

De school waar je werkt doet mee aan een kunstproject. Een samenwerking tussen school en mij kan dit project aanvullen en versterken. Dit kan bijvoorbeeld door een dag als kunstenaar aanwezig te zijn en de groepen een idee, insteek geven binnen het project. Kijk maar eens naar de foto’s van Een Boel Beesten of een Beestenboel?

Prijs in overleg.

VERJAARDAGSWORKSHOP OF JUBILEUM OF IETS ANDERS FEESTELIJKS!!!

Vind je het leuk om op een verjaardag of jubileum iets creatiefs te doen dan kan dat. Je kunt een workshop volgen die 2 uur duurt. Het kost 36,75 euro per persoon. Dit is inclusief alle teken- en schildermaterialen, exclusief koffie en taart enz. Je kunt dit prima regelen met de beheerster van Dorpshuis Versvliet. ( ook lunch enz.).

MIJ INHUREN VOOR LESSEN

Zijn jullie een creatieve groep of een groepje mensen die het leuk vinden om te tekenen, schilderen of aquarelleren  en die af en toe behoefte hebben aan iemand die over de schouder meekijkt als je er niet helemaal uitkomt, tips geeft en uitleg, dan kun je me inhuren.

Prijs op aanvraag.